Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere

Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere
Plăcinta de dovleac cu unt de mere durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Recunoștinței. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Unt De Mere-Plăcintă Cu Dovleac, Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți sarea și condimentele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
4
Coaceți la 400 de euro timp de 50-55 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat. Acoperiți marginile lejer cu folie în ultimele 20 de minute, dacă este necesar. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Garnisiți cu frișcă, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Vin Santo, Moscato și Ice Wine sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu dovleac. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente și nuci de copt, așa că se împerechează foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Un Moscato spumant bun ar funcționa și, dacă ai chef să te răsfeți, un vin cu gheață. Mia Dolcea Moscato D ' Asti cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Mai Dolcea Moscato D ' Asti
Mai Dolcea Moscato D ' Asti
Mia Dolcea Moscato d ' Asti provine din renumita regiune Asti din Piemont, o locație de prim rang în creștere în Italia. Mia Dolcea Moscato d ' Asti este moale, dulce și delicios, cu arome de ananas, caise proaspete și miere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista