Plăcintă Cu Dovleac Bourbon
Bourbon Pumpkin Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 246 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bourbon, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă în placa de plăcintă. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola sub și apăsați ușor pe marginea plăcii de plăcintă, apoi sertizați decorativ. Înțepați ușor fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute (sau se îngheață 10 minute).
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până devin aurii peste tot, încă 10 până la 15 minute. Se răcește complet.
Se amestecă împreună ingredientele rămase și se toarnă în coajă răcită.
Coaceți până când marginea umpluturii este setată, dar centrul tremură ușor, aproximativ 45 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește). Se răcește complet.
Plăcinta poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.