Plăcintă Cu Degete De Unt Congelate
Această rețetă servește 9. O porție conține 460 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane cu unt de arahide acoperite cu ciocolată, biscuiți cu ciocolată graham, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Mousse De Unt Congelată, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați biscuiții graham într-un robot de bucătărie; pulsează până se sfărâmă.
Adăugați unt și albuș de ou; pulsează până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Înghețați 15 minute.
Scoateți iaurtul din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute pentru a se înmuia. Puneți jumătate de iaurt în crusta pregătită.
Combinați siropul de porumb, untul de arahide și laptele într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Stropiți jumătate din amestecul de unt de arahide peste iaurt în crustă.
Se presară cu jumătate de bomboane tocate. Repetați procedura cu iaurtul rămas, amestecul de unt de arahide și bara de bomboane. Acoperiți cu folie de plastic și congelați timp de 3 ore sau până când este ferm.