Plăcintă cu cremă de zahăr a hotelului Durbin
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto-ovo în cutia ta de rețete, plăcinta cu cremă de zahăr de la Hotel Durbin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție conține 450 de calorii , 2 g de proteine și 32 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 46 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, amidon de porumb, nucșoară măcinată și crustă de aluat. Funcționează cel mai bine ca desert și se găsește în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum „Vânătele de la Lake Palace Hotel” , „New York Strip cu beurre Maitre D'hotel” și „Broaște cu fursecuri Brown sugar & Spice Sugar” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius (400 de grade Fahrenheit).
În partea de sus a unui bain-marie, combinați untul, zahărul, 1/2 cană de lapte integral și frișca.
Încălziți până când untul se topește și amestecul fierbe la foc mic, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de lapte integral rece și amidonul de porumb.
Amestecați până se omogenizează, apoi turnați-o încet în amestecul fierbinte de smântână, amestecând constant. Fierbeți amestecul la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Se toarnă în crusta de aluat coaptă și se presără cu nucșoară măcinată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Lăsați să se răcească înainte de servire.