Plăcintă Cu Cremă De Cupcake
Cupcake Cream Pie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, Scorțișoară vârtej smântână, brânză cremă de arțar, căpșuni și Bacon mic dejun Cupcake, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cupcakes-urile în bucăți subțiri, pe lungime, astfel încât fiecare felie să aibă puțină prăjitură și glazură.
Căptușiți fundul crustei de plăcintă coapte cu bucăți de tort. Încercați să acoperiți uniform fundul plăcintei.
Într-o cratiță medie, combinați laptele, ouăle, zahărul, făina și sarea și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând continuu.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați extractul de vanilie.
Bateți ușor ouăle. Amestecați treptat 1 cană din amestecul fierbinte în gălbenușuri și bateți energic cu un tel (pentru a vă asigura că nu ajungeți cu ouă amestecate!). Întoarceți amestecul de ouă în cratiță și aduceți întregul amestec la fierbere scăzută. Gatiti si amestecati 2 minute inainte de a le scoate de pe foc. Amestecul va fi destul de gros, dar totuși turnat.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită într-un flux neted și constant deasupra cupcakes-urilor. Dacă se schimbă ușor, este în regulă; cu toate acestea, dacă vreo piesă plutește în vârf, împingeți-le înapoi sub cremă.
Puneți plăcinta la frigider și lăsați să se stabilească timp de 4 ore înainte de servire. Dacă doriți, serviți cu frișcă și / sau înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.