Plăcintă Cu Cremă De Banane Butterscotch
Placinta cu crema de banane Butterscotch este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 428 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, bourbon, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu cremă de banane prăjită cu Ganache de Butterscotch, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Brioșe Cu Banane Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul împreună. Folosind un blender de patiserie sau vârful degetelor, lucrați untul în amestec până când seamănă cu făina grosieră.
Presărați 3 până la 4 linguri de apă eggy și amestecați-o cu degetele doar până când aluatul se reunește într-o bilă. Lucrând pe o suprafață ușor înmuiată, luați bucăți de aluat de dimensiuni de ou și îndepărtați-le de la dvs. cu călcâiul mâinii în dungi de 6 inci. Răzuiește toate dungile de aluat și strânge-le una peste alta pentru a forma un disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte. Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de tartă de 9 1/2 inci cu fundul detașabil. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inci și puneți-l în tigaia pregătită, tăind marginile și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Lasă să se răcească complet.
Se toarnă umplutura de butterscotch în crusta de plăcintă care se află încă în interiorul tigaiei și se dă la frigider cel puțin 3 ore. Feliați bananele, făcând cercuri concentrice și acoperiți cu zahăr. Puneți bananele pe scurt până devin aurii și tot zahărul este caramelizat.
Într-un bol, bateți amidonul de porumb în 1/2 cană de lapte.
Lăsați să se odihnească 1 minut, apoi bateți din nou.
Bateți ouăle, gălbenușurile și vanilia. Într-o cratiță, la foc mediu, aduceți zahărul brun, untul, bourbonul și restul de 2 1/2 căni de lapte doar până la punctul de fierbere (va începe să se miște în oală). În timp ce bateți constant, stropiți încet lichidul fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în cratiță și, în timp ce bateți constant și răzuiți fundul oalei, gătiți până când bulele mici se fierb timp de 10 secunde.
Se scoate de pe foc și se strecoară.