Placinta de cartofi-legume este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, sos worcestershire, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Legume De Cartofi, Stoc De Cartofi-Legume, și Quiche De Legume Cu Cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu până când este foarte fierbinte. (Nu fierbeți.) Se amestecă cartofii; gatiti, amestecand continuu, 5 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă smântână și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cartofi
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se întinde amestecul de cartofi peste amestecul de legume; se presară cu boia. Pulverizați blatul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Legume
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.