Plăcintă cu carne de vită și cartofi
Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 262 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită N Plăcintă Cu Cartofi, Plăcintă cu cartofi și carne de vită, și Burritos de vită și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.ulei cald într-o tigaie la foc mediu-mare. Saut usturoi timp de 1 minut.
Adăugați carne de vită și saut până nu mai roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ceapa, țelina și morcovii; saut timp de 5 minute.
Într-o oală, acoperiți feliile de cartofi cu apă sărată rece și aduceți la fierbere. Gatiti pana abia incepe sa se inmoaie, 2 pana la 3 minute; scurgere.
Se presara faina peste amestec in tigaie; saut timp de 1 minut.
Adăugați bulion și sos Worcestershire. Gatiti, amestecand, pana cand sosul incepe sa se ingroase, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o tigaie de 9 inci; acoperiți cu felii de cartofi.
Ungeți plăcinta cu unt topit; se presară cu sare.
Coaceți până când umplutura este fierbinte și cu bule, aproximativ 30 de minute. Întoarceți broilerul la înălțime și așezați plăcinta pe un raft la aproximativ 5 inci de sursa de căldură. Se fierbe până când cartofii se rumenesc, 2 până la 3 minute.