Plăcintă cu carne consistentă

Plăcintă cu carne consistentă
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Plăcinta consistentă cu carne ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă produce 16 porții cu 107 calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Un amestec de granule de supă de vită, tulpini și bucăți de ciuperci, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce este destul de prost. Rețete similare sunt Supa consistentă de vită cu ciuperci , Supa consistentă de pui cu porumb la grătar și Supa consistentă de pui cu tortilla .

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul în sferturi. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție pentru a încăpea într-o formă de tartă de 23 cm. Într-un bol mare, combinați următoarele șapte ingrediente; sfărâmați carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Aplicați jumătate din ea în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți o altă porție de aluat pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați-o peste umplutură și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Tăiați niște orificii în aluatul de sus. Repetați cu aluatul și umplutura rămase. Acoperiți și congelați o plăcintă timp de până la 3 luni.
4
Coaceți a doua plăcintă la 190°C timp de 15 minute. Reduceți focul; coaceți la 175°C timp de 1 oră. Între timp, scurgeți ciupercile și păstrați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați apă peste lichid pentru a măsura 1 cană; puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Într-o cratiță mică, prăjiți ciupercile și făina în ulei până când fac bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Luați de pe foc; adăugați supa și lichidul din ciuperci păstrat. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut sau până se îngroașă. Adăugați sos de rumenire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Se servește cu plăcintă.
1
Coaceți la 190°C timp de 70 de minute. Preparați sosul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se servește cu plăcintă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista