Plăcintă Cu Caise Uscate
Plăcinta cu caise uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 266 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, caise, lichior de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gem de caise uscate și ananas, Dulceata Picanta De Caise Uscate, și Chutney De Caise Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Feliați caisele uscate în jumătate. Clătiți-le cu apă.
Puneți-le într-o tigaie cu sos cu apă, aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Combinați amidonul de porumb cu lichiorul de portocale și aproximativ 1 lingură de lichid de gătit al caiselor.
Se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă în caisele fierte.
Adăugați zahărul alb și combinați.
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă necoaptă și se sigilează cu crusta superioară.
Periați laptele peste crusta superioară pentru culoare, dacă doriți.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 1 oră.