Plăcintă Cu Brânză Cu Briză De Primăvară
Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 370 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, rubarbă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insula Breeze Cheesecake, Breeze Lemn Pui La Gratar-Bahama Breeze, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Bateți în smântână și vanilie. Puneți deoparte 1/2 cană topping biciuit pentru garnitură; acoperiți și refrigerați. Bateți 1/2 cană topping biciuit în amestec de brânză cremă; pliați în toppingul biciuit rămas. Lingură în crustă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Pentru topping, într-o cratiță mare, aduceți rubarba, zahărul și scorțișoara la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când rubarba este fragedă.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până la neted. Se amestecă treptat în amestecul de rubarbă. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă. Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați plăcinta în felii; top cu sos de rubarbă și topping biciuit rezervat.