Plăcintă Cu Banane Cu Ciocolată
Ciocolata Banana Pie necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 428 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Un amestec de banane, amestec instant de budincă de ciocolată, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrucțiuni
Frământați împreună aluatul de plăcintă și 1/4 cană de nuci pecan tocate mărunt. Tapetați tigaia de plăcintă de 9 inci cu aluatul de pecan; coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15-20 de minute.
Bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează și întindeți-le în coaja plăcintei.
Pregătiți budinca de ciocolată conform instrucțiunilor pachetului, dar folosiți 1/2 cană mai puțin lapte. Pune deoparte.
Bateți smântâna cu 1/2 cană de zahăr.
Întindeți jumătate din frișcă peste crema de brânză din coajă.
Așezați banane feliate deasupra frișcii și acoperiți cu umplutura de plăcintă cu ciocolată.
Întindeți cealaltă jumătate de frișcă peste banane.
Se presară cu nuci pecan tocate și se dă la frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.