Plăcintă Cu Ananas Pecan

Plăcintă Cu Ananas Pecan
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare sudică. Încercați să faceți plăcintă cu ananas Pecan acasă. Această rețetă face 8 porții cu 363 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de coajă de patiserie necoaptă, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă ușoară cu nuci pecan pentru Ziua Recunoștinței: plăcintă cu nuci pecan cu zmeură fără Gluten, Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura, și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în lapte și vanilie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
3
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și zahărul rămas. Se amestecă ananasul; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
AnanasAnanas
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă în coajă de patiserie; lingură amestec de brânză cremă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
5
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Se coace la 400 la 10 minute. Reduceți căldura la 325 cm.; coaceți 45-50 de minute mai mult sau până când centrul este setat. Se răcește complet; se răcește înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Madeira, Portul Tawny, Pedro Ximenez

Madeira, Tawny Port, și Pedro Ximincullnez sunt alegerile mele de top pentru Pecan Pie. Plăcinta cu nuci dulci merită un vin pe măsură-aceste vinuri de desert au toate dulceața potrivită și notele de nuci. Herdade do Esporao Verdelho cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Herdade Do Esporao Verdelho
Herdade Do Esporao Verdelho
Verdelho 2014 are arome vibrante verzi, ierboase și note tropicale cu note de tei și grapefruit. La gust, acest vin este proaspăt și elegant, cu note intense de fructe și minerale care duc la un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista