Plăcinte Individuale Cu Oală De Pui

Plăcinte Individuale Cu Oală De Pui
Plăcintele individuale cu oală de pui necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 2711 calorii, 229G de proteine, și 164g de grăsime fiecare. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 370 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Runda de aluat de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Plăcinte Individuale De Pui, Plăcinte Individuale Cu Oală De Pui, și Plăcinte Individuale Cu Oală De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță mare încălziți bulionul de pui și cubul de bouillon la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Se adaugă ceapa, morcovii, țelina, arpagicul și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați făina și amestecați împreună până devine pastoasă și fără bulgări, aproximativ 2 minute. Se amestecă bulionul fierbinte, smântâna grea, sherry, puiul și ceapa și mazărea congelate. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
7
Cu o oală, umpleți 6 ramekine sau boluri rezistente la cuptor cu umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
PolonicPolonic
8
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Presarati faina pe blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Întindeți aluatul cu un centimetru în plus. Folosind un biscuit rotund sau o matriță, tăiați aluatul pentru a acoperi vârfurile bolurilor rezistente la cuptor, cu mahmureală de aproximativ 1/2 inch, în funcție de dimensiunea lor. Strângeți aluatul peste marginea ramekinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
CuptorCuptor
11
Periați cu spălarea ouălor și faceți 4 fante mici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Se presară sare kosher și se pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista