Plăcinte De Mână Cu Pere Condimentate
Plăcinte de mână cu pere condimentate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, cardamom măcinat, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, Plăcinte de mână cu pere și nuci, și Plăcinte De Mână Cu Pere De Marțipan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie de sote, încălziți untul până se topește.
Adăugați perele tăiate cubulețe în unt și gătiți până încep să elibereze puțin lichid, aproximativ 5-6 minute.
Adăugați boabele de vanilie (și semințele), nectarul de agave, condimentele uscate și ghimbirul ras. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim și gătiți până când amestecul începe să se îngroașe și fructele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Lucrând pe o suprafață făinoasă, întindeți crustele de plăcintă astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1/3 inch. Folosind un tăietor rotund de 3 inci (am folosit un capac mare de borcan de zidărie), tăiați runde de aluat.
Adăugați o lingură de amestec în fiecare rundă și pliați. Folosind o furculiță, sertizați marginile pentru a sigila și așezați-le pe foaia de copt căptușită cu pergament. După ce ați terminat, puneți plăcintele la frigider timp de 20 de minute.
Înainte de coacere, aerisiți fiecare plăcintă deasupra cu două fante mici.
Periați fiecare cu un pic de spălare cu ouă.
Coaceți timp de 20-22 de minute (în funcție de cuptor) sau până când clocotește și se rumenesc - este în regulă dacă obțineți niște scurgeri din partea superioară și laterală. Ar trebui să fie rustice. Se lasă să se răcească ușor înainte de a mânca - umplutura este fierbinte!