Plute De Sparanghel La Grătar
Plute sparanghel la gratar este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 41 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Plute De Sparanghel La Grătar, Plute de sparanghel la grătar cu susan, și Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și Pesto de rucola + Kit de brânză la grătar Giveaway!.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mare.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Aranjați 4 sulițe de sparanghel pe o suprafață plană. Filetați 2 (3 inci) frigarui sau scobitori orizontal prin sulițe la 1 inch de la fiecare capăt pentru a forma o plută. Repetați procedura cu sulițele de sparanghel rămase.
Combinați sosul de soia, uleiul și usturoiul; periați uniform pe plute de sparanghel. Grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Se presară uniform cu semințe de susan, piper și sare.