Plum Kuchen

Plum Kuchen
Plum Kuchen este un vegetarian garnitură. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți prune, extract de vanillan, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plum Kuchen, Plum Kuchen, și Plum-Streusel Kuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 2 linguri zahăr granulat, zahăr brun, praf de copt, 1/4 linguriță sare și cardamom într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați în 4 linguri de unt cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați laptele, vanilia și oul într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă din metal de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați prunele într-un model circular peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
8
Combinați restul de 2/3 cană de zahăr granulat, restul de 1/8 linguriță de sare, coaja de lămâie și ienibaharul într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
IenibaharIenibahar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați restul de 3 linguri de unt într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
10
Presărați prunele uniform cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
ZahărZahăr
11
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și clocotesc. Se răcește în tigaie 1 oră pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Tăiați în pene.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista