Plum Kuchen
Plum Kuchen este un vegetarian garnitură. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți prune, extract de vanillan, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plum Kuchen, Plum Kuchen, și Plum-Streusel Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 2 linguri zahăr granulat, zahăr brun, praf de copt, 1/4 linguriță sare și cardamom într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Tăiați în 4 linguri de unt cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Combinați laptele, vanilia și oul într-un castron, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați până când se combină.
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă din metal de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați prunele într-un model circular peste aluat.
Combinați restul de 2/3 cană de zahăr granulat, restul de 1/8 linguriță de sare, coaja de lămâie și ienibaharul într-un castron mic, amestecând bine.
Așezați restul de 3 linguri de unt într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă în amestecul de zahăr.
Presărați prunele uniform cu amestec de zahăr.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și clocotesc. Se răcește în tigaie 1 oră pe un suport de sârmă.