Plum Island Sound Clam Chowder ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 226 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, scoici, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Scoici Rhode Island, Supă De Scoici Rhode Island, și Supă De Scoici În Stil Rhode Island pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Adăugați suc de scoici îmbuteliat la sucul rezervat la 3 1/2 căni egale. Puneți deoparte scoici și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Scoici
Suc
3
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Întoarceți slănina în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
Adăugați ceapa, țelina și untul; saut 6 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
țelină
Ceapă
6
Adăugați amestecul de suc de scoici, cartofi și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă scoici, lapte evaporat, 1% lapte și sherry. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.