Plum Betty

Plum Betty
Plum Betty este un fără lactate garnitură. O porție conține 292 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, pesmet, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Plum betty, Plum Betty, și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron și aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Combinați pesmetul, firimiturile de biscuiți și margarina; aruncați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
4
Presărați 1/3 cană amestec de pesmet în fundul unei caserole de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de amestec de prune; se presară cu 1/3 cană amestec de pesmet. Se acoperă cu amestecul de prune rămas; se presară cu amestecul de pesmet rămas. Acoperiți cu capac; coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute. Descoperi; coaceți încă 15 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista