Platou de salată de vită și sfeclă roșie
Platoul de salată de vită și sfeclă roșie ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 401 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți salată de sezon, friptură de 10 oz, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean, și Rissoles De Vită Și Salată De Sfeclă Roșie (Dieta Minune De 21 De Zile: Ziua 11) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți salata în bucăți, îngrămădiți pe un platou și împrăștiați peste sfeclă roșie și ridichi.
Ungeți fripturile cu ulei, apoi condimentați. Aruncați ceapa în ulei.
Încălziți o tigaie, apoi gătiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, îndepărtați și acoperiți cu folie pentru a se odihni. Gatiti ceapa pana se inmoaie.3 feliați subțire fripturile și aranjați peste frunze cu ceapa și caperele. Rochie cu oțet și ulei rămas, sezon, apoi se stropesc peste acrit crema.