Placă De Bivol Nativ American
Placa de bivol nativ American ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 11,97 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1244 calorii, 80g de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare kosher, sare și piper kosher, coapsă de bizon și ulei de canolan. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Nativă Americană, Supă De Pecan Prăjită De Nativi Americani, și Poyha (Rețetă Veche Nativă Americană) Carne Și Cormeal.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare la foc mare până când un termometru prăjit înregistrează 370 de grade F. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Puneți coastele în apă clocotită și gătiți 10 minute.
Transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge câteva secunde. Condimentați ambele părți ale coastelor cu sare și piper, apoi prăjiți în uleiul fierbinte, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul fierbinte de pui într-o tigaie mică și se amestecă în câteva linguri de sos de grătar.
Adăugați coastele și periați-le cu mai mult sos de grătar.
Transferați la cuptor și gătiți până când se înmoaie căderea de pe os, 30 până la 40 de minute, periați cu mai mult sos la fiecare 5 minute sau cam asa ceva.
Între timp, faceți coapsa de bizon: condimentați ambele părți ale coapsei cu sare și piper și acoperiți o parte cu friptura.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare până când începe să strălucească. Căutați coapsa, frecați-o în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 1 minut.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 20 de minute.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în 4 bucăți groase.
Puneți o parte din sosurile de chile verzi și roșii una lângă alta pe o farfurie mare; acoperiți cu 1 felie de coapse. Stivați 2 coaste pe cealaltă parte a plăcii.
Încingeți coapsa cu coriandru, dacă doriți.