Placă De Bivol Nativ American

Placă De Bivol Nativ American
Placa de bivol nativ American ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 11,97 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1244 calorii, 80g de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare kosher, sare și piper kosher, coapsă de bizon și ulei de canolan. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Nativă Americană, Supă De Pecan Prăjită De Nativi Americani, și Poyha (Rețetă Veche Nativă Americană) Carne Și Cormeal.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare la foc mare până când un termometru prăjit înregistrează 370 de grade F. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți coastele în apă clocotită și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge câteva secunde. Condimentați ambele părți ale coastelor cu sare și piper, apoi prăjiți în uleiul fierbinte, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Se toarnă bulionul fierbinte de pui într-o tigaie mică și se amestecă în câteva linguri de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați coastele și periați-le cu mai mult sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Transferați la cuptor și gătiți până când se înmoaie căderea de pe os, 30 până la 40 de minute, periați cu mai mult sos la fiecare 5 minute sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, faceți coapsa de bizon: condimentați ambele părți ale coapsei cu sare și piper și acoperiți o parte cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BizonBizon
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare până când începe să strălucească. Căutați coapsa, frecați-o în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în 4 bucăți groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Puneți o parte din sosurile de chile verzi și roșii una lângă alta pe o farfurie mare; acoperiți cu 1 felie de coapse. Stivați 2 coaste pe cealaltă parte a plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Încingeți coapsa cu coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista