Placinta Taco

Placinta Taco
Reteta Taco Pie ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 772 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați fritos, smântână, amestec de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), și Salata Taco Jessica cu sos cremos Taco.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista