Placinta Cu Rosii Parmezan
Plăcinta de roșii parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, făină, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Tomate Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Apăsați patiseria cu crustă de plăcintă într-o tigaie de 9 inci; presărați cu 1/2 cană parmezan. Înmuiați feliile de roșii în făină, acoperind ambele părți. Aranjați un strat de felii de roșii acoperite deasupra parmezanului. Se acoperă cu jumătate de ceapă, jumătate de busuioc, jumătate de sare și jumătate de piper negru. Repetați stratificarea cu 1/2 cană parmezan și roșiile rămase, ceapa, busuiocul, sarea și piperul negru, terminând cu 1/2 cană parmezan.
Amestecați muștarul și maioneza împreună într-un bol.
Se întinde peste stratul de brânză parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se fierbe, aproximativ 25 de minute.