Placinta Cu Ciocolata-Ricotta

Placinta Cu Ciocolata-Ricotta
Placinta cu ciocolata-Ricotta necesita aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 390 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, chipsuri de ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Placinta Cu Budinca De Ciocolata, Placinta Cu Ciocolata, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați făina, făina de porumb, 3/4 cană nuci de pin, 1/4 cană zahăr și sare într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați untul și pulsul, doar până se formează aluatul. Apăsați aluatul peste partea de jos și aproximativ 2 centimetri în sus pe părțile laterale ale unei tăvi de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. La frigider până când aluatul este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tapetați aluatul de tartă cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Coaceți coaja de tartă în treimea inferioară a cuptorului până când se fixează, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile plăcilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți coaja până devine aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr cu 1/2 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă. Răciți ușor siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata peste apă care fierbe foarte încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Pulsează brânza ricotta și crema de brânză într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
11
Adăugați oul și gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Adăugați ciocolata topită și procesați până se combină. Cu mașina în funcțiune, adăugați siropul de zahăr într-un flux constant subțire și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
13
Turnați crema în coaja de tartă și coaceți până când umplutura este aproape setată, aproximativ 30 de minute sau până când crema s-a setat. Împrăștiați restul de 3/4 cană de nuci de pin prăjite deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de servire.
15
Tarta poate fi învelită în plastic și refrigerată până la 3 zile. Întoarceți tarta la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista