Frigaruile de carne de curcan în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.37 pe portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de curcan măcinat, pâine de masă romană, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă Italiană De Carne De Curcan, Supă Italiană De Carne De Curcan Minestrone, și Carne de vită italiană cu cârnați de curcan și supă de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 375 de grade F. folie-linie o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Rupeți feliile de pâine în bucăți; așezați în blender sau robot de bucătărie. Procesați până se macină fin în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți 3/4 cană, rezervați firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
4
Combinați curcanul, 3/4 cană pesmet, albușuri de ou, ceapă, busuioc tocat, roșii uscate la soare, usturoi, piper și sare într-un bol mediu. Împărțiți amestecul de curcan în bile de 36, 1 inch; rulați în firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Pesmet
Albușuri De Ou
Usturoi
Piper
Toată Turcia
Busuioc
Ceapă
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Asamblați chiftele, frunzele de busuioc și roșiile pe frigarui.