Pizzetta 211 Margherita Pizza
Rețeta Pizza Pizzetta 211 Margherita ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 753 calorii, 29G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, frunze ușor de busuioc, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Pizza Margherita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de apă la temperatura camerei și drojdia.
Lăsați să stea 15 minute la temperatura camerei.
În bolul unui mixer cu suport folosind cârlig de aluat, amestecați 2 căni de făină, 2 lingurițe. sare, 1 lingura. ulei de măsline și amestec de drojdie la viteză medie până când sunt bine încorporate, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați 1/2 cană de făină rămasă și amestecați aproximativ 30 de minute, sau până când aluatul este foarte neted și elastic.
Între timp, faceți sos de roșii: într-o oală medie, încălziți 2 linguri. ulei de măsline la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați usturoiul și rotiți în ulei fierbinte până când începe să miroasă bine, aproximativ 15 secunde. Se amestecă roșiile și se fierbe, neacoperite, pentru a se îngroșa și a găti aromele "conservate", cel puțin 25 de minute.
În timp ce sosul se gătește, puneți 1/4 cană de ulei de măsline și frunze de busuioc într-un robot de bucătărie și învârtiți pentru a toca fin busuiocul, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă 1 lingură. uleiul de busuioc în sos de roșii pe măsură ce se gătește, împreună cu 1 vârf de sare.
Se toarnă uleiul de busuioc rămas într-un castron mic și se acoperă suprafața cu un strat subțire de ulei de măsline.
De îndată ce aluatul este gata, împărțiți în 4 porții. Folosind ambele mâini, rotiți fiecare porțiune cu o mișcare circulară de presare până când devine o minge strânsă. Pudrați fiecare bilă cu făină, așezați-o pe o foaie de copt înmuiată și acoperiți-o ușor cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească 1 oră sau până când aproape și-a dublat dimensiunea (nu lăsați să crească mai mult de 1 oră).
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 550 (sau la fel de mare ca cuptorul va merge), cel puțin 25 de minute. Lucrând cu 1 bilă de aluat la un moment dat, așezați pe o coajă de pizza sau o foaie de copt bine făinată și întindeți-vă într - un 10 până la 11 in. cerc. Să se întindă într - un 10-la 11-in. cerc, mai întâi atingeți centrul mingii cu vârful degetelor pentru a o dezumfla ușor. Apoi, împingeți-l spre exterior din centru cu vârful degetelor. Apoi ridicați cercul de aluat și, ținându-l sub jantă, rotiți-l ca un volan, lăsând gravitatea aluatului să-l ajute să se întindă. Trageți aluatul peste spatele mâinilor și întindeți ușor spre exterior, rotind periodic. Flop aluatul întins în jos pe coaja de pizza.
Lingură 3 până la 4 linguri. sos de roșii pe aluat, lăsând cel puțin un 1/2-in. frontieră.
Plantați vârful cojii de pizza (sau marginea lungă a foii de copt) pe piatra de pizza (sau foaia preîncălzită) și împingeți pizza rapid pe piatră și coaceți 3 până la 6 minute, sau până când crusta pare uscată, dar nu rumenită.
Scoateți pizza din cuptor și presărați aproximativ 1/2 cană cuburi de mozzarella în ciorchini, apoi 1 vârf generos de oregano. Reveniți la cuptor și gătiți încă 2 până la 5 minute sau până când crusta este maro aurie și fermă, dar nu tare.
Transferați pizza pe o tăietură și stropiți cu ulei de busuioc. Asamblați și coaceți restul de pizza în același mod.
Faceți înainte: aluatul poate fi format în bile (pas
și răcit peste noapte, bine acoperit cu folie de plastic, în loc să se ridice pe tejghea (se va ridica încet în frigider). De asemenea, puteți congela aluatul până la 2 săptămâni (lăsați aluatul răcit sau congelat să ajungă la temperatura camerei înainte de întindere).
Variație: Pizzetta 211 Pizza Pepperoni
Urmați instrucțiunile pentru pizza Pizzetta 211 Margherita. La Pasul 7, așezați 8 sau 9 felii de salam fierbinte Molinari sau salamul picant preferat peste aluat (veți avea nevoie de aproximativ 4 oz. pentru 4 pizza).
Coaceți conform instrucțiunilor.
Calorii 107 (49% din grăsimi); grăsime 9g (sat 1g); proteine 7g; Carb 6g; fibre 57g; Chol 125mg; sodiu 280mg.