Pizza sănătoasă cu spanac și Ricotta

Pizza sănătoasă cu spanac și Ricotta
Reteta spanac sănătos și pizza Ricotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți usturoi, brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza cu spanac și Ricotta, Pizza cu spanac și Ricotta, și Ricotta Umplute Cu Spanac Și Broccoli Pizza Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ambele tipuri de făină și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare și faceți o fântână în centru. Se amestecă 1 1/4 căni de apă caldă cu uleiul de măsline și drojdia și se toarnă în fântână în vasul de făină. Se amestecă până se formează un aluat moale și shaggy și apoi se întoarce pe o placă ușor făinată și se frământă până se omogenizează și aluatul se întoarce atunci când este apăsat cu degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se transferă într-un bol acoperit cu spray de gătit antiaderent, se înmoaie bila de aluat, se acoperă și se lasă să stea până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și rotiți fiecare într-o bilă. Acoperiți ușor și lăsați să se odihnească încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Combinați oregano, roșiile și usturoiul într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Continuați să gătiți, amestecând și zdrobind ușor roșiile cu o spatulă, până când roșiile și-au eliberat lichidul și sosul a devenit gros și jammy, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1
Așezați 2 foi de copt în cuptor și întoarceți cuptorul la 500 de grade F. întindeți și/sau Rulați fiecare bucată de aluat până când este foarte subțire și așezați fiecare pe o bucată de hârtie pergament ușor făinată, care are aceeași dimensiune cu foile de copt care se încălzesc în cuptor (aluatul va avea o formă ovală rustică). Frecați fiecare bucată de aluat cu 1 linguriță de ulei, presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și transferați cu grijă pe foile de copt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaceți până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți din cuptor și întindeți uniform fiecare crustă de pizza cu sosul, întinzându-se la aproximativ 1/2 inch de margine, apoi deasupra cu mozzarella, parmezan și spanac. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când crusta este crocantă și brânza s-a topit și s-a rumenit în pete, 6 până la 8 minute, rotind cratițele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți din cuptor și așezați mici linguri de ricotta pe pizza și presărați busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Presărați pizza cu sare și fulgi de ardei roșu zdrobiți, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista