Reteta spanac sănătos și pizza Ricotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți usturoi, brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza cu spanac și Ricotta, Pizza cu spanac și Ricotta, și Ricotta Umplute Cu Spanac Și Broccoli Pizza Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ambele tipuri de făină și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare și faceți o fântână în centru. Se amestecă 1 1/4 căni de apă caldă cu uleiul de măsline și drojdia și se toarnă în fântână în vasul de făină. Se amestecă până se formează un aluat moale și shaggy și apoi se întoarce pe o placă ușor făinată și se frământă până se omogenizează și aluatul se întoarce atunci când este apăsat cu degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se transferă într-un bol acoperit cu spray de gătit antiaderent, se înmoaie bila de aluat, se acoperă și se lasă să stea până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și rotiți fiecare într-o bilă. Acoperiți ușor și lăsați să se odihnească încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați oregano, roșiile și usturoiul într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Continuați să gătiți, amestecând și zdrobind ușor roșiile cu o spatulă, până când roșiile și-au eliberat lichidul și sosul a devenit gros și jammy, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1
Așezați 2 foi de copt în cuptor și întoarceți cuptorul la 500 de grade F. întindeți și/sau Rulați fiecare bucată de aluat până când este foarte subțire și așezați fiecare pe o bucată de hârtie pergament ușor făinată, care are aceeași dimensiune cu foile de copt care se încălzesc în cuptor (aluatul va avea o formă ovală rustică). Frecați fiecare bucată de aluat cu 1 linguriță de ulei, presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și transferați cu grijă pe foile de copt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și întindeți uniform fiecare crustă de pizza cu sosul, întinzându-se la aproximativ 1/2 inch de margine, apoi deasupra cu mozzarella, parmezan și spanac. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când crusta este crocantă și brânza s-a topit și s-a rumenit în pete, 6 până la 8 minute, rotind cratițele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și așezați mici linguri de ricotta pe pizza și presărați busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați pizza cu sare și fulgi de ardei roșu zdrobiți, dacă folosiți.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.