Pizza Rapidă Cu Brioșă Engleză

Pizza Rapidă Cu Brioșă Engleză
Pizza rapidă cu brioșă engleză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 349 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brioșe, brânză mozzarella, sos de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pizza Rapidă Cu Brioșă Engleză, Engleză-Pizza Cu Ouă De Brioșă, și Pizza Cu Brioșă Engleză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați jumătățile de brioșă englezești tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt. Puneți o parte din sosul de pizza pe fiecare. Se acoperă cu brânză mozzarella și felii de pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Sos De PizzaSos De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și rumenită pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista