Pizza Picătură Biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați biscuiții cu picătură de Pizza. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Picătură Biscuiți, Cele Mai Bune Biscuiți Cu Picături, și Biscuiți Cu Picătură De Secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Amestecați făina, praful de copt, 3/4 linguriță praf de usturoi, sare și piper alb împreună într-un bol.
Tăiați scurtarea în amestecul de făină cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul este ușor năprasnic. Se amestecă laptele, brânza Cheddar și pepperoni în amestecul de făină până se amestecă bine. Aruncați bile de 2 inci pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, 12 până la 15 minute.
Se amestecă untul și restul de 1/2 linguriță praf de usturoi împreună într-un castron mic; periați pe biscuiți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon