Pizza picantă de raci și Andouille pe pâine franceză

Languste picant și Andouille Pizzan pe pâine franceză ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, căței de usturoi, cozi de raci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu cârnați de raci și Andouille, Pizza Picantă Cu Pâine Franceză Pepperoni, și Mac Cajun și brânză cu languste și cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Adăugați cârnați; gătiți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Adăugați cozi de raci și condimente Cajun.
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 3 bucăți egale.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt.
Întindeți sosul peste jumătățile de pâine; acoperiți uniform cu amestec de languste.
Coaceți la 425 timp de 13 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.