Pizza pesto cu trei brânzeturi

Pizza pesto cu trei brânzeturi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă pizzanul pesto cu trei brânzeturi. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 733 de calorii. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pizza pesto și brânză, pizza pesto cu două brânzeturi și pizza pesto cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și ardeiul roșu în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
1 Cană De Porumb Alb Măcinat Cu Piatră1 Cană De Porumb Alb Măcinat Cu Piatră
Echipamente pe care le vei folosi
(jumătate Dintr-un Pachet De 14 Uncii)(jumătate Dintr-un Pachet De 14 Uncii)
2
Așezați crusta pe un 12 inchi neuns. tava pentru pizza; uns cu pesto. Acoperiți cu amestec de ceapă, măsline, brânzeturi și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Universal Pentru PaneAmestec Universal Pentru Pane
Salata Verde Si AvocadoSalata Verde Si Avocado
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista