Pizza Margherita cu vafe

Pizza Margherita cu vafe
Pizzan Margherita cu vafe este un fel principal mediteranean. Pentru 2,22 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 548 de calorii. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Un amestec de parmezan, usturoi, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Waffled Pizza Bites, Waffled Pepperoni Pizza Grilled Cheese și Cooking With Kids: Waffled Pizza Pockets and Healthy Food Choices.

Instrucțiuni

1
Se amestecă roșiile, 1 lingură ulei de măsline, sarea, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Periat Aluatul1 Lingură Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Periat Aluatul
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Perierea AluatuluiUlei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Perierea Aluatului
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
2
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a da timp aromelor să se topească, aproximativ 1 oră.
3
Preîncălziți o fier de călcat de vafe la mediu-mare. Pudrați ușor o suprafață de lucru curată cu făină și întindeți jumătate din aluatul de pizza într-o rotundă de 6 inci (sau la dimensiunea maximă pe care o poate încăpea fierul de vafe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiat La Jumătate, La Temperatura CamereiAluat De Pizza Proaspăt, Tăiat La Jumătate, La Temperatura Camerei
1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4
Ungeți o parte cu ulei de măsline și puneți partea unsă în jos pe fierul de vafe, apoi ungeți cealaltă parte cu ulei. Închideți fierul de călcat (nu apăsați în jos) și gătiți până când devine auriu și fiert, 4 până la 6 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
5
Între timp, încălziți sosul de roșii la cuptorul cu microunde până se încinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Ungeți fiecare pizza cu jumătate din sos și jumătate din mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Așezați o pizza înapoi pe fierul de vafe și țineți partea de sus a fierului de călcat chiar deasupra brânzei până se topește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
8
Se scot și se ornează cu frunze de busuioc, se stropește cu ulei de măsline și se stropește cu parmezan. Repetați cu a doua pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Tăiați pizza în felii cu un cuțit mare sau un tăietor de pizza și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
De la Food Network Kitchens

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru Pizza Margherita. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Giacomo Mori Chianti cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista