Pizza La Grătar Cu Ciuperci-Pesto

Pizza La Grătar Cu Ciuperci-Pesto
Pizza la grătar cu ciuperci-Pesto necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți ulei de măsline, ciuperci, crustă clasică de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizza Pesto Cu Patru Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform indicațiilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
În tigaia de 8 inci, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand lichidul este absorbit; condimentați cu sare și piper, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați foaia de 18x12 inci din folie grea; pulverizați cu spray de gătit. Desfaceți aluatul; așezați pe folie pulverizată. Apăsați aluatul cu mâinile pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Ungeți aluatul cu restul de 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Întoarceți aluatul cu susul în jos pe grătarul și îndepărtați folia. Pentru grătarul cu gaz cu două arzătoare, așezați-l pe partea neîncălzită. Pentru grătarul cu gaz cu un singur arzător, așezați-l pe grătar la foc mic. Pentru grătarul cu cărbune, așezați peste tava de picurare așezată lângă cărbuni medii. Gatiti 3-5 minute sau pana cand fundul aluatului se rumeneste. Întoarceți aluatul; grătați 1 până la 2 minute mai mult sau până când fundul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați cu grijă crusta de pe grătar și puneți-o pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Răspândiți crusta cu pesto; top cu ciuperci și brânză. Întoarceți pizza pe folie la grătar încălzită la mediu. Gatiti 3-5 minute sau pana cand crusta este bine gatita si branza este topita. Se acoperă cu busuioc, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista