Pizza La Grătar Cu Ciuperci-Pesto
Pizza la grătar cu ciuperci-Pesto necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți ulei de măsline, ciuperci, crustă clasică de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizza Pesto Cu Patru Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform indicațiilor producătorului.
În tigaia de 8 inci, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand lichidul este absorbit; condimentați cu sare și piper, dacă doriți. Pune deoparte.
Tăiați foaia de 18x12 inci din folie grea; pulverizați cu spray de gătit. Desfaceți aluatul; așezați pe folie pulverizată. Apăsați aluatul cu mâinile pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci.
Ungeți aluatul cu restul de 1 linguriță de ulei.
Întoarceți aluatul cu susul în jos pe grătarul și îndepărtați folia. Pentru grătarul cu gaz cu două arzătoare, așezați-l pe partea neîncălzită. Pentru grătarul cu gaz cu un singur arzător, așezați-l pe grătar la foc mic. Pentru grătarul cu cărbune, așezați peste tava de picurare așezată lângă cărbuni medii. Gatiti 3-5 minute sau pana cand fundul aluatului se rumeneste. Întoarceți aluatul; grătați 1 până la 2 minute mai mult sau până când fundul este setat.
Îndepărtați cu grijă crusta de pe grătar și puneți-o pe folie.
Răspândiți crusta cu pesto; top cu ciuperci și brânză. Întoarceți pizza pe folie la grătar încălzită la mediu. Gatiti 3-5 minute sau pana cand crusta este bine gatita si branza este topita. Se acoperă cu busuioc, dacă se dorește.