Pizza La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza la grătar. Această rețetă face 6 porții cu 801 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pizza La Grătar Din California, Gratar BBQ chiftele Pizza, și Pizza Portobello La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: puneți 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F) în vasul unui mixer de suport prevăzut cu atașamentul cârligului de aluat.
Se presară drojdia peste apă și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Bateti faina, zaharul si 1 lingurita de sare intr-un bol separat, apoi adaugati la amestecul de drojdie impreuna cu 2 linguri de ulei de masline.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se reunească, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu scăzut și amestecați până când aluatul începe să pară neted, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu și amestecați până când aluatul este neted și elastic, încă 4 până la 6 minute (ar trebui să se întindă 3 inci fără a se rupe).
Transferați într-un bol cu ulei și acoperiți cu un prosop umed sau folie de plastic.
Lăsați să crească în frigider peste noapte.
Apăsați ușor aluatul, apoi împărțiți - l în 6 bile. Puneți o foaie de copt, acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de grătar.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu-mic.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți 3 până la 5 minute. Zdrobiți roșiile în oală cu mâinile; adăugați sucurile. Clătiți cutia cu 1 cană de apă și adăugați-o în oală.
Adăugați o mână de busuioc și condimentați cu sare și piper. Creșteți căldura la mediu și fierbeți până se îngroașă, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor.
Preîncălziți o parte a unui grătar la înălțime și cealaltă la mediu.
Ungeți 2 foi de copt cu ulei de măsline; întindeți fiecare bilă de aluat într-un oval subțire (aproximativ 8 x 11 inci) pe foi.
Ungeți blaturile aluatului cu mai mult ulei.
Lucrând în loturi, grătați aluatul la foc mare până când este bubuit deasupra și marcat pe fund, 3 până la 4 minute. Întoarceți aluatul pe partea mai rece a grătarului. Topiți rapid fiecare crustă cu sos de roșii și mozzarella și acoperiți până se topește brânza, aproximativ 2 minute.
Transferați pizza pe o tăietură; presărați parmezanul și busuiocul rămas.