Pizza hawaiană rapidă

Pizza hawaiană rapidă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Fast Hawaiian Pizzan. O porție conține 844 de calorii, 49 g de proteine și 37 g de grăsimi. Pentru 5,62 USD per porție, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de roșii, oregano, inele de ananas și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Hawaiian Pizza Dipping Sauce for Pizza Rolls®, Fast Veggie Pizza și Fast and Easy Thin Crust Pizza.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul de pâine la 400 de grade. Pulverizați o tavă pentru pizza suficient de mică pentru a încăpea în cuptorul de pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
ToasterToaster
1 Lingura Lichior De Pere1 Lingura Lichior De Pere
2
Încinge o tigaie mare la foc mare și pune tortilla în tigaia fierbinte. Gatiti tortilla pana se incalzeste, aproximativ 5 minute; se întinde cu sos de pizza și se împrăștie bucăți de roșii și ananas peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Poate Ananas Zdrobit în Sirop Greu, NescurcatPoate Ananas Zdrobit în Sirop Greu, Nescurcat
DuzinăDuzină
1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
Echipamente pe care le vei folosi
O Bucată De Vanilie De 1 InchO Bucată De Vanilie De 1 Inch
3
Presărați pizza cu busuioc, oregano și pudră de usturoi. Aranjați bucățile de șuncă pe pizza și acoperiți cu brânză mozzarella. Continuați să încălziți pizza până când tortilla este rumenită și crocantă, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țară Din Kentuckyșuncă De țară Din Kentucky
1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte
DuzinăDuzină
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
4
Transferați pizza în tava pentru pizza pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
5
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand branza incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Rotund Pâine Cu AluatUn Rotund Pâine Cu Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
ToasterToaster
1 Lingura Lichior De Pere1 Lingura Lichior De Pere

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Vin Roșu Sec, Categoria De Produse Alimentare, Shiraz, Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Chianti, Tipul Elementului De Meniu, Vinul Barbera, Verdicchio, Trebbiano, Sangiovese

Pizza hawaiană poate fi asociată cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Revista