Pizza cu somon afumat cu Mascarpone și capere

Pizza cu somon afumat cu Mascarpone și capere ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 393 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, ceapă verde, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghete cu somon afumat fierbinte, rachetă și capere, Somon Afumat Se Înmoaie Cu Mărar, Lămâie Și Capere, și Somon afumat cu capere și șalotă murată.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea făinii și a următoarelor 4 ingrediente (făină prin sare) în tigaia de pâine și selectați ciclul aluatului; porniți mașina de pâine.
Scoateți aluatul din mașină (nu coaceți). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 30 de secunde. Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Împărțiți aluatul în 6 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți foile de copt cu hârtie pergament și așezați rondele de aluat pe tigăi. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute sau până la puf.
Împărțiți ceapa și ardeiul uniform între rondele de aluat.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor; aruncați 3 lingurițe de brânză pe fiecare rundă. Aranjați 1 uncie de somon afumat deasupra fiecărei pizza și împărțiți caperele uniform între pizza.
Coaceți pizza încă 8 minute sau până când brânza se topește.
Serviți pizza cu pene de lămâie.