Pizza Cu Salam Și Varză De Bruxelles

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salamul și varza de Bruxelles Pizzan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 695 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză de Bruxelles, verdeață, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 93 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Varză De Bruxelles Și Pizza Cu Pepperoni, Pizza cu varză de Bruxelles și slănină, și Pizza cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo