Pizza cu salam integral și Mozzarella
Reteta Salam de cereale integrale și Pizza Mozzarella ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos de pizza, semințe de floarea soarelui, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Salam Ai putea urma acest curs principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza Cu Salam, Mozzarella Și Ierburi Proaspete, Mozzarella & salam ciabatta, și Mozzarellan și Salam De Pui Roll-up-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o piatră de pizza sau o foaie de copt pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F.
Împărțiți aluatul de pizza în 2 bile. Puneți o bilă pe o suprafață puternic înmuiată și rotiți-o și formați-o într-un cerc subțire de 11 inci cu o margine mai groasă.
Transferați pe o coajă de pizza înmuiată sau pe o foaie de copt cu fața în jos.
Întindeți jumătate din sosul de pizza uniform pe aluatul rotund. Se acoperă cu 3 felii de salam și jumătate de brânză. (Asigurați-vă că aluatul, cu toate toppingurile sale, poate aluneca ușor înainte și înapoi pe coaja de pizza; dacă nu, adăugați mai multă făină.)
Glisați cu grijă aluatul pe piatra fierbinte de pizza (aluatul poate să nu fie perfect rotund atunci când alunecă pe piatră).
Coaceți până când fundul crustei este ușor rumenit și foarte crocant și brânza este topită, aproximativ 7 minute.
Scoateți crusta din cuptor, acoperiți cu busuioc și presărați cu puțin piper roșu zdrobit.
Tăiați în 4 bucăți. Repetați cu a doua bilă de aluat și toppingurile rămase.
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă curgătoare rece pentru a opri gătitul.
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.