Pizza cu pui și Pepperoni
Pizzanul cu pui și Pepperoni este un fel principal mediteranean. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 261 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de broccoli tăiat, brânză mozzarella, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pepperoni Pizza Degete De Pui, Rulouri De Pui Pepperoni Pizza, și Rulouri De Pui Pepperoni Pizza.
Instrucțiuni
Așezați crusta pe o tigaie de pizza ușor unsă.
Se întinde cu sos de pizza. Se acoperă cu broccoli, pui, ciuperci, pepperoni și roșii.
Se coace la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Fantini Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Fantini Sangiovese]()
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.