Pizza Cu Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de pui la grătar. O porție conține 1036 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, sos de grătar, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pizza Cu Pui La Grătar, Pizza Cu Pui La Grătar, și Pizza Cu Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Așezați într-o tigaie de 8 inci și acoperiți cu aproximativ 2 linguri de sos de grătar.
Se presară sare și piper.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi rupeți în bucăți de dimensiuni mușcate. Într-un castron mic, amestecați cu sosul de grătar rămas.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați slănina până se rumeneste și este crocantă, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați cruste de pizza pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Întindeți fiecare cu aproximativ 2 linguri de cremă de brânză. Puneți puiul în sos uniform pe ambele cruste; acoperiți cu slănină, ardei iute verzi, brânză jack și fulgi de chili fierbinți.
Coaceți pizza într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când brânza se rumeneste și clocotește, 15 până la 20 de minute.
Transferați pe o placă și tăiați-o în pene.