Pizza cu gem de ceapă de roșii uscate la soare și Broccoli rabe
Pizza cu gem de ceapă de roșii uscate la soare și Broccoli rabe este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 397 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, unt, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu cârnați italieni picante, Broccoli rabe și Pesto de roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.