Pizza cu cartofi dulci cu ceapă și rozmarin
Pizza cu cartofi dulci cu ceapă și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 790 calorii. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, aluat de pizza, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pizza cu cartofi dulci cu ceapă și rozmarin, Pizza cu Kale de cartofi dulci cu rozmarin și ceapă roșie, și Pizza ușoară cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan).
Instrucțiuni
Aranjați rafturile cuptorului în treimea inferioară și superioară a cuptorului.
Încălziți cuptorul la 475 F.
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid și moale.
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată pentru a face două dreptunghiuri de 8 x 16 inci sau două runde de 12 inci și transferați pe două foi de copt negrease (sau două tigăi de pizza de 12 inci).
Stratați aluatul cu feliile de cartof dulce, suprapunându-le ușor și formând trei rânduri (sau într-un model circular dacă faceți pizza rotundă). Topim feliile de cartofi cu ceapa și rozmarinul.
Stropiți pizza cu uleiul de măsline rămas și condimentați bine cu sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți pizza 15 până la 18 minute sau până când marginile plăcintelor sunt crocante și ușor rumenite, iar cartofii dulci sunt moi. Se acoperă cu parmezan și se întoarce la cuptor 1 până la 2 minute, până se topește brânza.