Pizza cu brânză de pui și capră cu ierburi proaspete
Reteta de pui și brânză de capră Pizza cu ierburi proaspete ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 27 minute. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, ciuperci portobello, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pizza Cu Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Capră, Ierburi De Primăvară Și Urfa Biber, Pizza cu ciuperci cu brânză Havarti, ierburi proaspete și ulei de trufe albe, și Pizza albă cu pui și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți ușor o tigaie rotundă perforată cu spray de gătit pentru legume sau puneți o piatră de pizza în cuptor în timp ce se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
Tigaie
3
Așezați aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Rola
4
Așezați aluatul pe tigaia sau piatra pregătită pentru pizza și coaceți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Cuptor
5
În timp ce crusta se coace, acoperiți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit cu legume și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciupercile și sarea și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
7
Întindeți pesto - ul peste crusta caldă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presărați piper uniform peste crustă și acoperiți cu pui, porumb, ciuperci și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Ciuperci
Pui întreg
Piper
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Porumb
9
Coaceți 1215 minute sau până când crusta este gătită și brânza este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.