Pizza cu brânză de pui și capră cu ierburi proaspete

Pizza cu brânză de pui și capră cu ierburi proaspete
Reteta de pui și brânză de capră Pizza cu ierburi proaspete ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 27 minute. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, ciuperci portobello, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pizza Cu Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Capră, Ierburi De Primăvară Și Urfa Biber, Pizza cu ciuperci cu brânză Havarti, ierburi proaspete și ulei de trufe albe, și Pizza albă cu pui și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor o tigaie rotundă perforată cu spray de gătit pentru legume sau puneți o piatră de pizza în cuptor în timp ce se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Așezați aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
4
Așezați aluatul pe tigaia sau piatra pregătită pentru pizza și coaceți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
5
În timp ce crusta se coace, acoperiți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit cu legume și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile și sarea și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
7
Întindeți pesto - ul peste crusta caldă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presărați piper uniform peste crustă și acoperiți cu pui, porumb, ciuperci și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PorumbPorumb
9
Coaceți 1215 minute sau până când crusta este gătită și brânza este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și presărați busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se taie în 8 pene; se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista