Pizza Cu Anghinare Cu Cârnați

Pizza Cu Anghinare Cu Cârnați
Pizza cu anghinare de cârnați durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 315 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 1,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită inimi de anghinare marinate, făină de pâine, ulei de măsline și legătură de cârnați de curcan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza Cu Anghinare, Pizza Cu Anghinare, și Pizza Cu Anghinare.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, așezați primele șase ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar). Când ciclul este finalizat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Punch jos; acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
PunchPunch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, sfărâmați și gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge. Apăsați aluatul într-un 13-in. x 9 inch. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se coace la 425 CP timp de 12-14 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați roșiile și condimentele italiene; răspândit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se presară cu cârnați, anghinare, măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Coaceți timp de 14-18 minute sau până când crusta este aurie și brânzeturile sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carne la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. De asemenea, este excelent cu brânza matură.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista