Pizza Clasică
Pizzanul clasic este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 1. Pentru 5,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2862 calorii, 84G de proteine, și 71G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați condimente, sos de pizza, cârnați măcinați ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Clasică Margherita, Pizza Clasică Margherita, și Pizza Clasică Margherita.
Instrucțiuni
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu pana nu mai este roz; scurgeți. Pe o suprafață ușor făinată, frământați cele două rulouri împreună.
Rulați aluatul într-un 7-1/2-in. cerc.
Transferați într-o tigaie de pizza unsă sau o foaie de copt.
Se întinde sosul de pizza peste aluat; se presară cu 1/4 cană de brânză, cârnați, ciuperci, ceapă și brânză rămasă. Top cu condimente italiene.
Se coace la 375 CP timp de 20-22 minute sau până când crusta se rumeneste.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carne la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. De asemenea, este excelent cu brânza matură.