Pizza armeană (alias Lahmajoon)
Rețeta Pizza armeană (alias Lahmajoon) este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 229 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei cayenne, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lahmajoon (Pizza Armeană), Pizza Armeană - Lahmajoun, și Lahmahjoon (Pizza Armeană).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pulsează usturoiul într-un robot de bucătărie pentru a-l toca.
Adăugați ceapa și pulsul la tocat, apoi adăugați ardeiul verde și pulsul la tocat.
Adăugați mielul, pasta de roșii, roșiile, pătrunjelul, chimenul, cayenne și sarea și piperul; procesați până când totul este foarte bine tocat. Consistența trebuie să fie umedă și pastoasă, ca hummus.
Întindeți un strat subțire din amestecul de carne pe tortilla de făină până la margine.
Coaceți direct pe grătarul cuptorului timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile se rumenesc și carnea este gătită. Dacă tortilla începe să se umfle în cuptor, scoateți-o cu o furculiță din partea de sus. Pentru a servi, stoarceți niște lămâie deasupra, împăturiți pizza în sferturi și mâncați din mână.