Pizza Albă Ușoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Easy White Pizzan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper kosher, aluat de pizza, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pizza albă ușoară cu cârnați, Pizza Ușoară Cu Spanac Alb, și Patru Brânză Albă Broccoli Pizza (Ușor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 14-inch rotund Pizza pan
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. reglați suportul cuptorului la treimea inferioară a cuptorului.
Ungeți tigaia pentru pizza cu ulei. Pe o suprafață de lucru, folosind mâinile, apăsați aluatul de pizza într-un disc plat mare și transferați-l în tigaia unsă. Folosind degetele, apăsați aluatul până se întinde până la perimetrul tigaiei. Creați o "buză" de aluat în jurul marginilor exterioare ale tigaiei.
Ungeți ușor întreaga suprafață a aluatului cu ulei de usturoi și străpungeți fundul crustei peste tot cu o furculiță, pentru a preveni barbotarea.
Răspândiți uniform mozzarella peste crustă. Folosind 2 linguri, dollop movile de ricotta de dimensiuni linguriță uniform peste mozzarella. Condimentează cu sare și piper, după gust și presară uniform oregano tocat deasupra.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când crusta este maro aurie și brânza este bulbucată și rumenită deasupra, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe tigaie timp de 10 minute înainte de a garnisi cu oregano suplimentar și a tăia în 8 bucăți.
Nota bucătarului: încercați să cumpărați aluat proaspăt de pizza de la pizzeria locală; asigurați-vă că îl lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute, deoarece aluatul mai cald este mai ușor de lucrat.