Piure De Rutabaga Și Țelină Cu Scoici Arse
Piureul de Rutabagan și țelină cu scoici arse este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 267 calorii. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de nucșoară, scoici de mare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoicile arse cu conopida pur Approgram, Scoici arse cu piure de castane, și Scoici de dafin cu mazăre pur și ridichi.