Piure de Kohlrabi și cartofi roșii coaceți
Piureul de Kohlrabi și coacerea cartofului roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 185 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză mozzarella, bulb de kohlrabi, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci, și Piure de conopidă și Kohlrabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aduceți la fiert o oală mică cu apă ușor sărată; gătiți cuburi de kohlrabi în apă clocotită până la moale, aproximativ 15 minute; se scurge.
Gatiti cartofii rosii in cuptorul cu microunde pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Bateți kohlrabi, cartofii și usturoiul împreună într-un castron cu un mixer electric de mână până se omogenizează; transferați într-o farfurie de caserolă de 1 litru și acoperiți cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.