Piure de cartofi și păstârnac

Piure de cartofi și păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi și păstârnacul. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți jumătate și jumătate, sare kosher, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Păstârnac Și Cartofi, Piure de păstârnac și cartofi, și Piure de păstârnac și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți păstârnacul și cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ingredientele rămase; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista